Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Navštivte nás na provozovně:

Dobratice 386

provozovna

KONTAKTY

Monika Valová
Dobratice 184
739 51 Dobratice
tel: +420 774 460 988
info@nova-zahrada.cz
Provozovna: Dobratice 386, 739 51
Po-Pá: 8 - 16 hod, So: 8 - 12 hod.

ZAHRADA - rady a tipy

arr3BylinkyPro úspěšné pěstování bylinek je velmi důležitý jejich včasný výsev a předpěstování. S příchodem... arr3Zahradní obrubníkyZahradní obrubníky využijete k oddělení travnatých, zpevněných, okrasných aj. ploch. Tyto betonové... arr3Vitality komplexVitality komplex je jedinečný urychlovač hnojení. Jaké jsou jeho výhody? + Obsahuje růstové... arr3Jak si předpěstovat sazenice zeleninyCo budeme potřebovat K předpěstování sazenic zeleniny potřebujeme vhodný substrát, semena...

» Ochrana osobních údajů (GDPR)
Zásady zpracování a ochrany osobních údajů

Tyto Zásady zpracování a ochrany osobních údajů popisují způsob, jakým zacházíme s osobními údaji našich zákazníků a návštěvníků stránek. Text je v souladu s aktuální legislativou. Kromě nařízení Evropského parlamentu (EU) 2016/679 (dále jen "GDPR") se řídíme platnými zákony České republiky.

Přečtěte si, prosím, tyto Zásady zpracování a ochrany osobních údajů, aby jste zjistili, jakými principy se při zajišťování důvěrnosti a bezpečnosti vašich osobních údajů řídíme a jaká práva máte v souvislosti s GDPR.

Kontaktní údaje správce

Správcem Vašich odobních údajů je Monika Valová, IČ 66912679, se sídlem Dobratice 184, 739 51 Dobratice, vedená u ŽÚ Frýdek-Místek, ev.č.380702-29965-02, email: info@nova-zahrada.cz, telefon: +420 774 460 988.

Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce, tj. určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány, za jakým účelem a po jak dlouhou dobu.

Prohlašujeme, že jako správce budeme vaše osobní údaje zpracovávat jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu.

Rozsah osobních údajů a účely zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

  • poskytování služeb, plnění smlouvy

Vaše osobní údaje v rozsahu: email, telefonní číslo, jméno a příjmení, adresa doručovací, adresa fakturační (u klienta-fyzické osoby podnikatele též daňové identifikační číslo a IČ), které nezbytně potřebujeme k plnění kupní smlouvy (dodání zboží, zasílání daňových dokladů, zasílání oznamovacích emailů o stavu zakázky, vedení reklamačního řízení, dodržení práv plynoucích ze záruky, atd.)

  • vedení daňové evidence

Jste-li zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů

  • marketing

Vaše osobní údaje (email a jméno) využíváme za účelem přímého marketingu. Newslettery nezasíláme

  • dotazování zákazníků na jejich spokojenost s nákupem a poskytnutými službami

Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím emailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud její zasílání neodmítnete

  • zveřejnění komentáře na webové stránce, je-li přímo uživatelem vložen komentář k nějaké stránce
  • poradenství

Na dotazy z kontaktních formulářů Vám můžeme odpovědět pouze tehdy, když nám udělíte souhlas prostřednictvím zaškrtávátka ve formuláři pro dotaz. Bez udělení souhalsu dotaz není možné ani odeslat. Mezi námi a vámi není v tu chvíli žádný obchodní ani smluvní vztah, který by nás opravňoval zpracovávat vaše osobní údaje bez vašeho souhlasu

Cookies

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby. Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu. Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání nosobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů a jejich úložišť v elektronické i listinné podobě, a že ke zpracovaným osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

Předání osobních údajů třetím osobám

Dalšími příjemci vašich osobních údajů jsou zejména zasilatelské společnosti, případně jiné osoby podílející se na dodání zboží či realizace plateb na základě kupní smlouvy.

Dalšími příjemci vašich osobních údajů mohou být také dodavatelé služeb, kteří provádějí činnosti související s provozem správce, například společnosti zajišťující programátorské služby, služby informačních technologií (např. databáze, ekonomický systém), účetní služby nebo marketingové služby. Správce prohlašuje, že v takových případech učinil a bude činit veškerá potřebná organizační a technická opatření pro náležitou ochranu osobních údajů v souladu s GDPR.

Předávání dat mimo Evropskou unii

Data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Doba uložení osobních údajů

Jsou-li údaje zpracovávány ze zákonných důvodů, pak budou zpracovávány po dobu trvání účinků práv a povinností ze smlouvy, a dále po dobu nutnou pro účely archivování podle příslušných obecně závazných právních předpisů, nejdéle však po dobu stanovenou obecně závaznými právními předpisy.

Jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě uděleného souhlasu, pak jsou zpracovávány nejdéle do té doby, než je odvolán souhals se zpracováním osobních údajů, zejména pokud se zpracovávají pro účely přímého marketingu. Správce pak tyto osobní údaje již dále nezpracovává, pokud jej k tomu nenutí jiné zákonné důvody, které převažují nad zájmy nebo právy subjektu údajů.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, kontaktujte nás, prosím, prostřednictvím emailu: info@nova-zahrada.cz.

Máte právo na informace, které je plněno již toutoinformační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup nás můžete kdykoliv vyzvat a my vám doložíme ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesl/a námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování (např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání osobních sdělení).

Právo na přenositelnost ... pokud by jste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Tady potřebujeme alespoň 30 dní.

Právo na výmaz (být zapomenut) je vašim dalším právem. Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 90 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechnx takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat na email.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání obchodních sdělení a newsletterů

Emaily s nabídkami produktů či služeb ani newslettery nezasíláme.

Závěrečná ustanovení

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

S těmito podmínkami souhlasíte také v případě zaškrtnutí souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách. V případě materiálních změn Vám zašle novou verzi těchto podmínek na vaši emailovou adresu v případě, že byla správci poskytnuta.

 

Datum poslední aktualizace: 30.4.2018