Logo
Zavolejte nám...
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Aktuality
10.07.2019
HLEDÁME OBCHODNÍHO PARTNERA
Aktuálně hledáme obchodního partnera s vlastními skladovacími a prodejními prostory nejlépe z oblasti středních Čech a jižní Moravy. číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Monice Valové, se sídlem Dobratice 184, 739 51 Dobratice, IČ 66912679 zapsaná u ŽÚ Frýdek-Místek, ev.č. 380702-29965-02 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno/přezdívku
    • e-mailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let, a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01 České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, e-mailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, e-mail) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Rady, tipy, otázky - povídejme si

Nejčastěji kladené otázky
02.03.2019 Poradna
Nejčastěji kladené otázky
V tomto článku se rozepíšeme o nejčastějších otázkách při amatérském pěstování hub. číst celé
Je čas předpěstování
05.02.2019 Pěstování
Je čas předpěstování
Pěstování sazeniček ze semen vyžaduje prostor, čas i trochu trpělivosti. Odměnou je však radost z vypěstování vlastních sazeniček několika odrůd a tak... číst celé
Šalvěj lékařská
Šalvěj lékařská
Tato úžasná bylinka je známá už od starověku, zmínky o ní totiž najdeme již v antických dobách. Má ráda výsluní a lehkou suchou zem. Na stanovišti vyd... číst celé
Kompostujeme
09.07.2018 Dům a zahrada
Kompostujeme
Kompost pohltí spoustu zahradního i kuchyňského odpadu a za rok z něj vyrobí kvalitní organické hnojivo. Správně uzrálý kompost, to je příjemně vonící... číst celé
NEPŘEHLÉDNĚTE

Rozvážíme

! Akce !

PROVOZOVNA

Dobratice 386

739 51 Dobratice

Otevírací doba:

Po-Pá: 8.00 - 16.00 hod.

So:       8.00 - 12.00 hod.

© 2019 NOVÁ ZAHRADA, všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.