Logo
Zavolejte nám...
0 ks
za 0,00 CZK
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Aktuality
11.11.2019
Otevírací doba - zimní období
Upozornění - v zimních měsících neplatí stálá otevírací doba.  Výdej zboží/materiálu dle předchozí domluvy.  číst celé
10.07.2019
HLEDÁME OBCHODNÍHO PARTNERA
Aktuálně hledáme obchodního partnera s vlastními skladovacími a prodejními prostory nejlépe z oblasti středních Čech a jižní Moravy. číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Monice Valové, se sídlem Dobratice 184, 739 51 Dobratice, IČ 66912679 zapsaná u ŽÚ Frýdek-Místek, ev.č. 380702-29965-02 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dnů, a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Rady, tipy, otázky - povídejme si

Nejčastěji kladené otázky
02.03.2019 Poradna
Nejčastěji kladené otázky
V tomto článku se rozepíšeme o nejčastějších otázkách při amatérském pěstování hub. číst celé
Je čas předpěstování
05.02.2019 Pěstování
Je čas předpěstování
Pěstování sazeniček ze semen vyžaduje prostor, čas i trochu trpělivosti. Odměnou je však radost z vypěstování vlastních sazeniček několika odrůd a tak... číst celé
Šalvěj lékařská
Šalvěj lékařská
Tato úžasná bylinka je známá už od starověku, zmínky o ní totiž najdeme již v antických dobách. Má ráda výsluní a lehkou suchou zem. Na stanovišti vyd... číst celé
Kompostujeme
09.07.2018 Dům a zahrada
Kompostujeme
Kompost pohltí spoustu zahradního i kuchyňského odpadu a za rok z něj vyrobí kvalitní organické hnojivo. Správně uzrálý kompost, to je příjemně vonící... číst celé
PROVOZOVNA

Dobratice 386

739 51 Dobratice

Otevírací doba:

Po-Pá: 8.00 - 16.00 hod.

So:       8.00 - 12.00 hod.

© 2019 NOVÁ ZAHRADA, všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.