Logo
Zavolejte nám...
0 ks
za 0,00 CZK
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Aktuality
11.11.2019
Otevírací doba - zimní období
Upozornění - v zimních měsících neplatí stálá otevírací doba.  Výdej zboží/materiálu dle předchozí domluvy.  číst celé
10.07.2019
HLEDÁME OBCHODNÍHO PARTNERA
Aktuálně hledáme obchodního partnera s vlastními skladovacími a prodejními prostory nejlépe z oblasti středních Čech a jižní Moravy. číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu nova-zahrada.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu nova-zahrada.cz
  1. Podnikající fyzická osoba Monika Valová, se sídlem Dobratice 184, 739 51 Dobratice, IČ 66912679 zapsaná u ŽÚ Frýdek-Místek, ev.č. 380702-29965-02(dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Monikou Valovou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01 České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@nova-zahrada.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.nova-zahrada.cz užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na záladě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
      • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
      • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
      • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
      • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
      • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
      • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
      • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

    Rady, tipy, otázky - povídejme si

    Nejčastěji kladené otázky
    02.03.2019 Poradna
    Nejčastěji kladené otázky
    V tomto článku se rozepíšeme o nejčastějších otázkách při amatérském pěstování hub. číst celé
    Je čas předpěstování
    05.02.2019 Pěstování
    Je čas předpěstování
    Pěstování sazeniček ze semen vyžaduje prostor, čas i trochu trpělivosti. Odměnou je však radost z vypěstování vlastních sazeniček několika odrůd a tak... číst celé
    Šalvěj lékařská
    Šalvěj lékařská
    Tato úžasná bylinka je známá už od starověku, zmínky o ní totiž najdeme již v antických dobách. Má ráda výsluní a lehkou suchou zem. Na stanovišti vyd... číst celé
    Kompostujeme
    09.07.2018 Dům a zahrada
    Kompostujeme
    Kompost pohltí spoustu zahradního i kuchyňského odpadu a za rok z něj vyrobí kvalitní organické hnojivo. Správně uzrálý kompost, to je příjemně vonící... číst celé
    PROVOZOVNA

    Dobratice 386

    739 51 Dobratice

    Otevírací doba:

    Po-Pá: 8.00 - 16.00 hod.

    So:       8.00 - 12.00 hod.

    © 2019 NOVÁ ZAHRADA, všechna práva vyhrazena
    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
    Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.