Logo
Zavolejte nám...
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Aktuality
20.05.2019
Prodej balkónovek
Nechte rozzářit Vaše okna a přijďte si vybrat muškáty, surfinie, million bells aj... číst celé
09.05.2019
NASKLADNĚNO
Zbývají poslední volné substráty s podhoubím... Pokud jste ještě nevyzkoušeli pěstování těchto úžasných hub - hlívy ústřičné a žampiónů bílých - neváh... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Monice Valové, se sídlem Dobratice 184, 739 51 Dobratice, IČ 66912679 zapsaná u ŽÚ Frýdek-Místek, ev.č. 380702-29965-02 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní, a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01 České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelm služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5, ČR
    • Poskytovatelem služby Smartsupp, provozované společností Smartsupp.com, s.r.o., sídlem Milady Horákové 13, 602 00 Brno, ČR
    • Případně další poskytovatelé spracovatelských sofrwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním e-mailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Rady, tipy, otázky - povídejme si

Nejčastěji kladené otázky
02.03.2019 Poradna
Nejčastěji kladené otázky
V tomto článku se rozepíšeme o nejčastějších otázkách při amatérském pěstování hub. číst celé
Je čas předpěstování
05.02.2019 Pěstování
Je čas předpěstování
Pěstování sazeniček ze semen vyžaduje prostor, čas i trochu trpělivosti. Odměnou je však radost z vypěstování vlastních sazeniček několika odrůd a tak... číst celé
Šalvěj lékařská
Šalvěj lékařská
Tato úžasná bylinka je známá už od starověku, zmínky o ní totiž najdeme již v antických dobách. Má ráda výsluní a lehkou suchou zem. Na stanovišti vyd... číst celé
Kompostujeme
09.07.2018 Dům a zahrada
Kompostujeme
Kompost pohltí spoustu zahradního i kuchyňského odpadu a za rok z něj vyrobí kvalitní organické hnojivo. Správně uzrálý kompost, to je příjemně vonící... číst celé
NEPŘEHLÉDNĚTE

Rozvážíme

! Akce !

PROVOZOVNA

Dobratice 386

739 51 Dobratice

Otevírací doba:

Po-Pá: 8.00 - 16.00 hod.

So:       8.00 - 12.00 hod.

© 2019 NOVÁ ZAHRADA, všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.